Dag 6 - färd mot Venedig

Åt en bastant frukost innan vi lämnade Rom bakom oss för att åka mot Venedig. Trodde inget spännande fanns att rapportera här men givetvis ska vi råka ut för det osannolika. 
Stannade till vid en rastplats med restaurang, och stor parkering utanför, enbart för att gå på toaletten. Vi var borta 5-7 minuter innan vi kom tillbaka till vår bil. Där intog vi våra mackor vi brett på morgonen innan vi skulle sätta oss för att köra vidare. Snart började vi se konstiga saker. Schampooflaskorna hade flyttat på sig, alla väskors dragkedjor var delvis öppna men vi förstod inte vad som hänt förrän Julia sa att hennes väska inte låg på samma plats längre och att den var öppen! Likaså var min och Jakobs!!! Ett stort fotspår i mitten av baksätet bekräftade vad vi nyss insett...vi har haft inbrott i bilen!!! Som tur är hade vi tagit med oss alla värdesaker så vi saknar inget vad vi vet, men vi var alla ganska tagna av det obehag att någon brutit sig in i bilen och rotat bland våra saker och kläder. Hur de tagit sig in förstår vi inte. Inget larm har satt igång och inga brytmärken finns.
Vi försöker hitta glädjen när vi tänker på hur besviken den hemska människan blev av att gå lottlös från sitt verk 😡
Venedig är verkligen en häftig stad! Jag har aldrig åkt båtbuss förut men nu har man lagt till det på sin bucketlist ✌🏻 
Mycket båtar i häftiga gränder. Ikväll ska vi ut och äta, imorgon ska vi utforska staden mer.

(null)

(null)

(null)

(null)

Åt middag på en mysig restaurang precis vid kanalen och den lilla promenaden vi planerade efteråt blev mycket längre då vi givetvis passade på att gå vilse och fick navigera med hjälp av våra telefoner för att hitta tillbaka ✌🏻

(null)

(null)

(null)

(null)